ORDRE UNI/490/2003, d'11 de desembre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica dels procediments d'avaluació i acreditació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/490/2003, d'11 de desembre, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica dels procediments d'avaluació i acreditació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Dins del pla d'actuació e-Europe 2002, de la Comunitat Europea, la Generalitat de Catalunya va endegar, mitjançant l'Acord de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, que té com a finalitat apropar els seus serveis al ciutadà mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

El Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació amplia els canals d'informació i de prestació, amb la incorporació a l'Administració Oberta de Catalunya, dels serveis següents: emissió dels informes previs a la selecció per a la contractació de professorat lector i professorat col·laborador i emissió de l'acreditació de recerca per a professorat agregat i emissió de l'acreditació de recerca avançada per a catedràtics o catedràtiques.

Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions amb els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, i en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, amb l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació,

Ordeno:

Article 1

Adaptació del procediment

1.1 S'aprova la tramitació telemàtica dels procediments següents:

Emissió de l'informe previ a la selecció per a la contractació de professorat lector.

Emissió de l'informe previ a la selecció per a la contractació de professorat col·laborador.

Emissió de l'acreditació de recerca per a professorat agregat.

Emissió de l'acreditació de recerca avançada per a catedràtic o catedràtica.

1.2 Aquests procediments es regeixen per la normativa vigent i s'adapten a les peculiaritats de la prestació de serveis que utilitzen tècniques telemàtiques mitjançant el que estableix aquesta Ordre.

Article 2

Presentació de sol·licituds

2.1 Les sol·licituds es poden efectuar pels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR