ORDRE CLT/41/2003, de 24 de gener, per la qual es modifica l'Ordre CLT/308/2002, de 2 de setembre, sobre l'adaptació mitjançant la realització per sistemes telemàtics del procediment d'inscripció a les proves per obtenir els certificats de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE CLT/41/2003, de 24 de gener, per la qual es modifica l'Ordre CLT/308/2002, de 2 de setembre, sobre l'adaptaciÛ mitjanÁant la realitzaciÛ per sistemes telem‡tics del procediment d'inscripciÛ a les proves per obtenir els certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica.

MitjanÁant l'Ordre CLT/308/2002, de 2 de setembre, sobre l'adaptaciÛ mitjanÁant la realitzaciÛ per sistemes telem‡tics del procediment d'inscripciÛ a les proves per obtenir els certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, el Departament de Cultura va incorporar aquest servei a l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya, per tal d'ampliar-ne els canals d'informaciÛ i de prestaciÛ.

Amb l'objectiu d'estendre el servei a un major nombre de persones, i en aplicaciÛ de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya a travÈs d'Internet, previ l'informe del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la InformaciÛ i l'informe de l'Assessoria JurÌdica,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 2.4 de l'Ordre CLT/308/2002, de 2 de setembre, sobre l'adaptaciÛ mitjanÁant la realitzaciÛ per sistemes telem‡tics del procediment d'inscripciÛ a les proves per obtenir els certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

2.4 El pagament telem‡tic de la taxa d'inscripciÛ es considera formalitzat quan la persona interessada ha seguit les instruccions del mÚdul de pagament, ha emplenat les dades requerides i visualitza la pantalla que l'informa que el pagament s'ha efectuat. La impressiÛ en suport paper d'aquesta pantalla tÈ els efectes de justificant de pagament.

Article 2

Es modifica l'article 4 de l'Ordre CLT/308/2002, de 2 de setembre, sobre l'adaptaciÛ mitjanÁant la realitzaciÛ per sistemes telem‡tics del procediment d'inscripciÛ a les proves per obtenir els certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica, que passa a tenir la redacciÛ seg¸ent:

"Article 4

"IdentificaciÛ de la persona sol-licitant

"4.1 La persona interessada a obtenir informaciÛ sobre els serveis previstos en aquesta Ordre pot accedir al portal de l'AdministraciÛ Oberta de Catalunya sense identificar-se ni autenticar-se.

"4.2 La persona interessada a fer la sol-licitud d'inscripciÛ a les proves o a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR