ORDRE EDU/325/2007, de 10 de setembre, per la qual s'aprova l'ús de diversos tràmits telemàtics relatius al procés de subvencions als ajuntaments per al foment de la participació en activitats extraescolars dels centres educatius sufragats amb fons públics, convocat pel Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/325/2007, de 10 de setembre, per la qual s'aprova l'ús de diversos tràmits telemàtics relatius al procés de subvencions als ajuntaments per al foment de la participació en activitats extraescolars dels centres educatius sufragats amb fons públics, convocat pel Departament d'Educació.

L'article 45 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, insta les administracions públiques a promoure la incorporació de tècniques electròniques, informàtiques i telemàtiques en el desenvolupament de la seva activitat i l'exercici de les competències.

Dins del Pla d'acció e-Europe 2002, la Generalitat de Catalunya va endegar, mitjançant un acord de govern de 13 de juliol de 1999, el projecte d'Administració Oberta de Catalunya, amb la finalitat d'acostar els seus serveis a la ciutadania mitjançant l'ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació.

La Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics regula les comunicacions electròniques entre les diferents administracions públiques i la seva cooperació per a l'impuls de l'administració electrònica.

Amb la voluntat d'assolir una major eficiència en els tràmits relatius al procés de subvencions als ajuntaments per al foment de la participació en activitats extraescolars, dels centres educatius sufragats amb fons públics, el Departament d'Educació vol obrir la possibilitat que els ens locals puguin realitzar els diferents tràmits per via telemàtica, mitjançant l'extranet de les administracions públiques de Catalunya, el portal electrònic eaCat.

El Departament d'Educació adapta els tràmits indicats a les peculiaritats de la prestació de serveis per mitjans telemàtics, i creu convenient que es pugui fer ús d'aquestes tecnologies en el procés de subvencions als Ajuntaments per al foment de la participació en activitats extraescolars, dels centres educatius sufragats amb fons públics. Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat mitjançant internet,

Ordeno:

Article 1

Aprovació i adaptació del procediment

1.1 S'aproven, en els termes que aquesta Ordre estableix, els tràmits relatius al procés de subvencions als ajuntaments per al foment de la participació en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR