RESOLUCIÓ GAP/2768/2009, de 8 d'octubre, per la qual s'aprova i es fa pública la part específica del temari de les proves selectives per a l'accés al cos de titulació superior de la Generalitat, patrimoni artístic: conservació de museus.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2768/2009, de 8 d'octubre, per la qual s'aprova i es fa pública la part específica del temari de les proves selectives per a l'accés al cos de titulació superior de la Generalitat, patrimoni artístic: conservació de museus.

El Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, estableix els principis en què s'ha d'inspirar la selecció de personal, entre els quals cal tenir especialment en compte l'adequació del sistema selectiu al contingut dels llocs de treball que s'hagin d'ocupar, amb la finalitat de garantir al màxim que les persones que passin a prestar serveis a l'Administració de la Generalitat tinguin la preparació i els coneixements necessaris per dur a terme adequadament les seves tasques.

La Llei 9/1986, de 10 de novembre, de cossos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya, va crear el cos de titulats superiors, que amb la modificació introduïda per la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, passa a denominar-se cos de titulació superior de la Generalitat.

Al mateix temps, la normativa sobre funció pública exigeix que una de les dades essencials que han de contenir les bases d'una convocatòria és el programa sobre el qual versaran les proves selectives, o bé la indicació del DOGC en què aquest s'hagi publicat.

És per això que per tal de facilitar als aspirants la preparació del procés selectiu, es considera oportú donar publicitat, de manera anticipada a la convocatòria corresponent, al temari de les proves selectives per a l'accés al cos de titulació superior de la Generalitat, patrimoni artístic: conservació de museus.

D'acord amb el que disposa la Resolució GAP/1417/2007, de 25 d'abril (DOGC núm. 4884, de 16.5.2007), correspon a la directora general de Funció Pública la competència per convocar els processos selectius per a funcionaris, sens perjudici del que estableix l'article 6.3 del Decret legislatiu esmentat.

De conformitat amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Aprovar i fer públic la part específica del temari de les proves selectives per a l'accés al cos de titulació superior de la Generalitat, patrimoni artístic: conservació de museus, que figura a l'annex d'aquesta Resolució.

.2 Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Funció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR