DECRET 105/2014, de 22 de juliol, pel qual s'aprova l'alteració dels termes municipals de Sant Agustí de Lluçanès i de Sant Boi de Lluçanès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

El 4 d’octubre de 2012, el Ple de l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès va acordar iniciar un expedient d’alteració de termes municipals amb Sant Boi de Lluçanès en l’àmbit de la masia de Montorro, com a conseqüència de la voluntat d’ambdós ajuntaments d’ajustar la línia de terme a la realitat urbanística, que consisteix a segregar 4,07 ha del municipi de Sant Boi de Lluçanès i agregar-les al municipi de Sant Agustí de Lluçanès, d’acord amb el que estableix l’article 14, en relació amb l’article 13.1.c) del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril.

L’expedient va ser sotmès a informació pública, sense que es presentessin al·legacions, i a informe dels ens locals que no l’havien promogut. L’Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès, mitjançant acord plenari de 25 d’abril de 2013, va informar favorablement sobre l’alteració dels termes. El Consell Comarcal d’Osona i la Diputació de Barcelona, en dates 10 i 25 d’abril de 2013, van acordar, respectivament, informar favorablement sobre l’expedient d’alteració de termes.

El Ple de l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès, en la sessió de 4 de juliol de 2013, va acordar, per majoria absoluta del nombre legal dels seus membres, aprovar la procedència de l’alteració de termes municipals proposada, i en data 12 de juliol de 2013 va trametre l’expedient al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

El 26 de novembre de 2013, l’Ajuntament de Sant Agustí de Lluçanès va fer arribar al Departament de Governació i Relacions Institucionals diversa documentació relativa a l’expedient que se li havia requerit.

El 23 de desembre de 2013, la Direcció General d’Administració Local va emetre informe favorable sobre la tramitació del procediment i la procedència de l’alteració, d’acord amb els criteris fixats en el Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya.

La Comissió de Delimitació Territorial, en la sessió de 12 de febrer de 2014, va emetre informe favorable sobre l’expedient.

El 19 de febrer de 2014, es va posar en coneixement de l’Administració de l’Estat la tramitació de l’expedient.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 15 de maig de 2014, va emetre dictamen favorable sobre l’alteració de termes municipals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR