RESOLUCIÓ TRI/3514/2006, de 26 d'octubre, per la qual s'amplia el termini d'execució dels contractes programa intersectorials per a la formació de treballadors/ores ocupats/ades, que preveu l'article 5 de la Resolució TRI/658/2006, de 10 de març.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

TRI/3514/2006, de 26 d'octubre, per la qual s'amplia el termini d'execució dels contractes programa intersectorials per a la formació de treballadors/ores ocupats/ades, que preveu l'article 5 de la Resolució TRI/658/2006, de 10 de març.

La Resolució TRI/658/2006, de 10 de març, per la qual s'aprova la convocatòria de 2006 per a la concessió de subvencions públiques per al finançament de plans de formació intersectorials adreçats a la formació de treballadors/ores ocupats/ades mitjançant la subscripció de contractes programa que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, establia a l'article 5 un termini d'execució dels plans de formació intersectorials que finalitzava el 31 de desembre de 2006.

No obstant això, s'ha considerat la necessitat i l'oportunitat d'ampliar el termini d'execució, amb l'objecte que els beneficiaris de les subvencions finançades en la convocatòria esmentada disposin d'un període addicional que permeti assolir els objectius de qualificació dels/de les treballadors/ores ocupats/ades que estableix la Resolució esmentada.

Vist que el Comitè Executiu del Consorci per a la Formació Contínua a Catalunya ha estat informat de l'ampliació del termini d'execució de les accions de formació de contractes programa intersectorials fins al 30 de juny de 2007;

Per tot l'exposat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR