ORDRE UNI/495/2003, de 10 de desembre, per la qual es dóna conformitat al canvi de titular del Centre de Recerca Matemàtica, institut universitari de recerca adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/495/2003, de 10 de desembre, per la qual es dÛna conformitat al canvi de titular del Centre de Recerca Matem‡tica, institut universitari de recerca adscrit a la Universitat AutÚnoma de Barcelona.

Pel Decret 10/1997, de 21 de gener, es va autoritzar l'adscripciÛ a la Universitat AutÚnoma de Barcelona del Centre de Recerca Matem‡tica com a institut universitari, sota la titularitat de l'Institut d'Estudis Catalans.

Per acord del Govern de la Generalitat de Catalunya de 9 juliol de 2002, publicat per la ResoluciÛ UNI/2260/2002, de 30 de juliol, es va aprovar la constituciÛ del Consorci Centre de Recerca Matem‡tica i els seus Estatuts, integrat per la Generalitat de Catalunya, per mitj‡ del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ, i per l'Institut d'Estudis Catalans.

En data 3 de juny de 2003 el Consorci Centre de Recerca Matem‡tica i la Universitat AutÚnoma de Barcelona han signat un conveni d'adequaciÛ del conveni d'adscripciÛ del Centre de Recerca Matem‡tica com a institut universitari de recerca subscrit en data 1 de juliol de 1994, per canvi de titularitat.

AtËs que el Consorci Centre de Recerca Matem‡tica va sol∑licitar a la Universitat AutÚnoma de Barcelona l'aprovaciÛ del canvi de titularitat del Centre de Recerca Matem‡tica que fou aprovat pel Consell Social amb l'informe previ del Consell de Govern de la Universitat;

Per tot aixÚ, d'acord amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR