RESOLUCIÓ PRE/614/2004, de 26 de febrer, de convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions durant l'any 2004 a entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin com a objectiu la realització d'activitats o projectes d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat d'oportunitats per a les dones, i/o que...

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de la Dona
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

PRE/614/2004, de 26 de febrer, de convocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions durant l'any 2004 a entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin com a objectiu la realització d'activitats o projectes d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat d'oportunitats per a les dones, i/o que visibilitzin el caràcter transformador de les experiències i els sabers femenins.

Atès que l'Institut Català de la Dona té entre les seves finalitats lade fomentar l'associacionisme femení;

D'acord amb el que estableix l'article 87 i següents del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya; la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1 Obrir laconvocatòria de concurs públic per a la concessió de subvencions durant l'any 2004 a entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin com a objectiu la realització d'activitats o projectes d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat d'oportunitats per a les dones, i/o que visibilitzin el caràcter transformador de les experiències i els sabers femenins.

.2 Aprovar les bases que amb caràcter general han de regir la present convocatòria, les quals s'adjunten en l'annex 1 d'aquesta Resolució, així com les bases específiques per a cada línia de subvenció, que s'adjunten en l'annex 2.

.3 El pagament d'aquestes subvencions, fins la quantitat màxima de 475.000 euros, anirà a càrrec de la partida 6010 D/480000100/0000 delpressupost de l'Institut Català de la Dona de 2004.

Contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, s'hi pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes o recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos, sens perjudici que les persones interessades puguin fer ús de qualsevol altre recurs que creguin oportú.

Barcelona,26 de febrer de 2004

Marta Selva Masoliver

Presidenta de la Junta de Govern

Annex 1

Bases generals per a totes les línies de subvenció

.1 Objecte

La present convocatòria té com a finalitat subvencionar durant l'any 2004 entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin com a objectiu la realització d'activitats o projectes d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat d'oportunitats per a les dones i/o que visibilitzin el caràcter transformador de les experiències i els sabers femenins.

Des d'aquesta perspectiva l'Institut Català de la Dona atorgarà subvencions per als àmbits temàtics següents:

a) Projectes o accions relacionats amb la sensibilització, prevenció i intervenció per tal de tendir a l'eradicació de tot tipus de violència exercida contra les dones.

b) Projectes i accions d'integració de la perspectiva de gènere en els àmbits jurídic, econòmic, urbanístic, artístic, científic, tecnològic, educatiu i en el camp de la salut.

c) Projectes o accions que promoguin i visibilitzin experiències positives en relació a la incorporació social de les migrades.

d) Projectes encaminats a potenciar la prestació de serveis a les dones.

e) Projectes que promoguin accions destinades a la reorganització de la vida personal, familiar i laboral en l'àmbit rural i urbà.

f) Accions que estableixin marcs de relacions en el teixit associatiu de les dones, per potenciar el treball en xarxa.

g) Projectes i accions que promoguin la visibilització de l'aportació cultural de les dones.

h) Projectes i accions que potenciïn la participació social i política de les dones.

i) Projectes i accions que potenciïn l'intercanvi generacional entre dones.

j) Projectes i accions que promoguin la presència de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR