ORDRE ECF/420/2002, de 19 de desembre, per la qual s'estableixen procediments de negociació dels valors de renda fixa emesos per fons de titulització d'actius que cotitzin exclusivament a la Borsa de Valors de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE ECF/420/2002, de 19 de desembre, per la qual s'estableixen procediments de negociació dels valors de renda fixa emesos per fons de titulització d'actius que cotitzin exclusivament a la Borsa de Valors de Barcelona.

En l'Ordre del Departament d'Economia i Finances de 5 de maig de 2000 es va establir el règim d'admissió, suspensió i exclusió de valors que cotitzin exclusivament a la Borsa de Valors de Barcelona, a l'empara de les competències que sobre centres de contractació estableix l'article 9.2 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, que el Tribunal Constitucional va confirmar en la Sentencia 133/1997 i va recollir la Llei 37/1998, de 16 de novembre, de reforma de mercat de valors.

Els valors que cotitzen en els mercats, entre els quals es troben els valors de renda fixa, han de tenir uns instruments de negociació adequats a les exigències d'agilitat i seguretat que demanda el mercat. En aquest sentit, doncs, cal anar dotant-los dels procediments de negociació ajustats a aquesta exigència i necessitat, per poder configurar un mercat atractiu i útil, tant a operadors com a inversors.

La present norma permet aplicar els mateixos procediments de contractació, liquidació i registre comptable que s'apliquen al Mercat del Deute Públic de Catalunya, als valors de renda fixa emesos per fons de titulització d'actius, que cotitzin exclusivament a la Borsa de Valors de Barcelona.

Per tot l'anterior i en ús de les facultats que em són atribuïdes,

Ordeno:

-1 Autoritzar, amb efectes del dia 19 de desembre de 2002, la Societat Rectora de la Borsa de Valors de Barcelona per tal que les normes i els procediments de contractació, liquidació i registre comptable, en anotacions en compte, que actualment ja s'apliquen al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR