RESOLUCIÓ IRP/2431/2010, de 14 de juliol, de convocatòria de concurs oposició, pel torn lliure, per cobrir cinc places de la categoria de facultatiu/iva de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat, biologia-bioquímica (núm. de registre de la convocatòria DPL/19/10).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

IRP/2431/2010, de 14 de juliol, de convocatòria de concurs oposició, pel torn lliure, per cobrir cinc places de la categoria de facultatiu/iva de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat, biologia-bioquímica (núm. de registre de la convocatòria DPL/19/10).

Atès el que disposen els articles 17, 18 i 28 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i d'acord amb el Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulació dels llocs de treball de facultatius i tècnics del cos de mossos d'esquadra; el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret 28/1986, de 30 de gener, i la resta de normativa d'aplicació;

Atès l'Acord GOV/35/2010, de 2 de març, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública de places de facultatiu del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010;

En ús de les competències que m'atribueix l'article 9.1 del Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulació dels llocs de treball de facultatius i tècnics del cos de mossos d'esquadra, i de conformitat amb l'apartat 1.h) de la Resolució IRP/4054/2008, de 18 de desembre, de delegació de competències del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en diversos òrgans del Departament,

Resolc:

Article 1

Convocar concurs oposició, pel torn lliure, per cobrir 5 places de la categoria de facultatiu/iva de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat, biologia-bioquímica (núm. de registre de la convocatòria DPL/19/10), amb subjecció a les bases que figuren en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Article 2

Contra aquesta Resolució i les seves bases, que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar potestativament, d'acord amb l'article 116 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, recurs de reposició davant el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, en el termini d'un mes com preveu l'article 117 de la Llei esmentada, o bé recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, d'acord amb el que preveu l'article 10 de la Llei esmentada. Aquests terminis es comptaran a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 14 de juliol de 2010

P. D. (Resolució IRP/4054/2008, DOGC de 16.1.2009)

Joan Boada i Masoliver

Secretari general

Annex 1

Bases

—1 Normes generals

1.1 S'obre la convocatòria per cobrir 5 places de la categoria de facultatiu/iva de l'escala de suport del cos de mossos d'esquadra de la Generalitat de Catalunya, biologia-bioquímica, pel procediment de selecció de concurs oposició.

1.2 Les funcions que han d'exercir les persones funcionàries que siguin nomenades seran les que estableix l'article 2 del Decret 45/1999, de 23 de febrer, de regulació dels llocs de treball de facultatius i tècnics del cos de mossos d'esquadra.

—2 Requisits de les persones participants

2.1 Per prendre part en aquesta convocatòria les persones participants han de complir els requisits següents:

  1. Tenir la nacionalitat espanyola.

  2. Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

  3. Estar en possessió del títol universitari de llicenciat/ada en biologia-bioquímica o equivalent. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació.

  4. Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades.

  5. No haver estat condemnat/ada per cap delicte o, en cas d'haver-ho estat, tenir extingida la responsabilitat penal i cancel·lats els antecedents penals, o si no s'han cancel·lat, però correspon, haver-ho sol·licitat, i no estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques, ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que la persona aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.

  6. Satisfer la taxa establerta a l'apartat 3.3 d'aquesta convocatòria.

    2.2 Els requisits establerts anteriorment s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir durant tot el procés.

    —3 Presentació de sol·licituds

    3.1 Les persones interessades en participar en aquesta convocatòria han de presentar, dins del termini i en la forma establerts a la base 3.2, la documentació següent:

  7. Sol·licitud de participació adreçada al secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (DAD 18), el model de la qual figura en el DOGC núm. 5538, de 4.1.2010, pàgines 63 i 64.

  8. Una fotocòpia del document nacional d'identitat. Si el DNI s'ha extraviat o s'està renovant cal adjuntar-hi una fotocòpia del resguard i una fotocòpia del passaport o del permís de conduir.

  9. Als efectes de l'exempció de la realització de la prova de coneixements de llengua catalana establerta a la base 5.1.2, les persones participants hauran de presentar un dels documents següents:

    1) Fotocòpia compulsada de la documentació acreditativa d'estar en possessió del nivell de suficiència de català (C) de la Secretaria de Política Lingüística, superior o equivalent, d'acord amb l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril, de modificació de l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 5511, de 23.11.2009), publicada al DOGC núm. 5610, de 19.4.2010.

    2) Certificació del/de la secretari/ària general del departament corresponent, o de l'òrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procés de selecció per accedir a l'Administració de la Generalitat de Catalunya en què hagi participat la persona participant i amb indicació del número de registre de la convocatòria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatòria i l'especificació que ha obtingut plaça. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, no serà necessària l'acreditació documental esmentada.

    3) Pel que fa a les persones participants que hagin superat una prova del mateix nivell o superior en altres processos de l'oferta pública d'ocupació de l'any 2009, certificat de l'òrgan convocant o l'òrgan en el qual delegui, on consti de manera clara i expressa el procés de selecció per accedir a l'Administració de la Generalitat de Catalunya en el qual han participat, l'any de l'oferta pública d'ocupació de la convocatòria, el nivell de coneixements de la llengua catalana requerit a la convocatòria i l'especificació que han superat la prova. Si es tracta d'algun dels processos selectius convocats i resolts pel Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, no serà necessària l'acreditació documental esmentada.

    L'acreditació documental als efectes d'aquesta exempció també podrà efectuar-se fins abans de l'hora assenyalada per a l'inici de la prova de coneixements de llengua catalana, amb l'aportació davant el tribunal de l'original i una fotocòpia de la documentació esmentada. El tribunal trametrà a l'òrgan convocant una fotocòpia d'aquesta documentació, als efectes que s'incorpori a l'expedient de la persona interessada.

  10. Document d'al·legació de mèrits degudament emplenat i signat (DAD 12d).

    Tots els mèrits que es facin constar en el full d'al·legació de mèrits s'hauran d'acreditar documentalment perquè siguin tinguts en consideració, mitjançant la presentació de còpies compulsades.

  11. Fotocòpia confrontada del títol de llicenciat/ada en biologia-bioquímica o equivalent. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació.

  12. En el supòsit que la persona participant es trobi en situació d'atur i no percebi cap prestació econòmica, i als efectes de restar exempta de l'abonament de la taxa d'inscripció que preveu la base 3.3, caldrà presentar un certificat expedit per la corresponent Oficina de Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i/o, si escau, del SPEE (Servei Públic d'Ocupació Estatal), on consti de manera expressa, que dins del termini de presentació, es compleixin les dues condicions següents: que la persona participant es troba inscrita i en situació d'atur i que no percep cap prestació econòmica.

  13. Fotocòpia compulsada del títol de família nombrosa en el cas que la persona participant sigui membre d'una família nombrosa de categoria general o especial o fotocòpia compulsada del títol de família monoparental en el cas que la persona participant sigui membre d'una família monoparental, als efectes de gaudir de les bonificacions de la taxa previstes a l'article 2.1-3.4 del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

    El model de sol·licitud per participar en aquesta convocatòria (DAD 18), així com el full d'al·legació de mèrits (DAD 12d) estan a disposició de les persones interessades en el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, als seus serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR