DECRET 52/1988, de 25 de febrer, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, dels béns i drets afectats pel Projecte Bàsic modificat de l'estació depuradora d'aigües residuals de Montcada i Reixac (sistema 4).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Corporació Metropolitana de Barcelona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte Bàsic modificat de l'estació depuradora d'aigües residuals de Montcada i Reixac (sistema núm. pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el Projecte Bàsic de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Montcada i Reixac (sistema núm. 4) i la relació inicial de propietaris afectats van ser aprovats inicialment per la Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en sessió de 20 de novembre de 1986, i així mateix la seva exposició al públic. Aquest acord va ser convalidat pel Consell Metropolità en sessió de 5 de març de 1987.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari i que durant aquest termini, es van presentar al·legacions, les quals la Corporació va prendre en consideració, per la qual cosa el Consell Metropolità, en sessió de 12 de març de 1987, va acordar aprovar-lo definitivament.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que, durant el termini d'exposició pública de la relació d'afectats, es van presentar al·legacions i recursos de reposició que, en estimar-se en part, van donar lloc a la tramitació d'una modificació del Projecte Bàsic inicial.

Figura també a l'expedient la certificació acreditativa que el Consell Metropolità, en sessió de 23 de juliol de 1987, va acordar modificar el Projecte Bàsic de l'estació depuradora d'aigües residuals de Montcada i Reixac i aprovar inicialment el projecte bàsic modificat de l'esmentada estació depuradora i la relació de béns i drets afectats per aquest projecte modificat. En conseqüència, es va acordar la seva exposició pública reglamentària.

El Consell Metropolità, en sessió de 29 d'octubre de 1987, va acordar aprovar definitivament l'esmentat projecte bàsic modificat, un cop desestimades les al·legacions formulades en el termini d'exposició pública, i exposar novament la relació d'afectats al públic. S'acredita a l'expedient que, durant aquest termini, no es va formular cap al·legació.

La Comissió de Govern de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en sessió de 14 de gener de 1988, va acordar aprovar definitivament la relació de béns i drets afectats i, per tant, l'inici de l'expedient expropiatori.

Segons la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR