ORDRE ECO/25/2011, de 7 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi d'emplaçament de la Facultat de Comunicació, la Facultat de Traducció i Interpretació i l'Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanten diversos estudis universitaris oficials de grau.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/25/2011, de 7 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi d'emplaçament de la Facultat de Comunicació, la Facultat de Traducció i Interpretació i l'Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanten diversos estudis universitaris oficials de grau.

La Universitat Pompeu Fabra ha sol·licitat el canvi d'emplaçament de la Facultat de Comunicació, la Facultat de Traducció i Interpretació i l'Escola Superior Politècnica al nou Campus de la Comunicació. Es tracta d'un projecte de la Universitat Pompeu Fabra per tal de fer confluir en un mateix campus els àmbits de docència i de recerca principals que estan vinculats a la comunicació, des de la triple perspectiva de la tecnologia, els continguts i el llenguatge. També es preveu que s'hi dugui a terme la recerca dels projectes que desenvolupen les persones investigadores adscrites a les unitats d'R+D dels departaments de Comunicació, Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i Traducció i Ciències del Llenguatge.

En el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2009-2010, i per tal d'adequar l'estructura cíclica dels ensenyaments universitaris actuals als requeriments europeus, es preveu la implantació dels estudis universitaris oficials de grau a la Universitat Pompeu Fabra.

L'adaptació als principis derivats de l'espai europeu d'educació superior implica, també, d'acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, l'inici del procés d'extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l'empara de l'ordenació anterior.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; i els Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR