DECRET 368/2001, de 18 de desembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau dera Val d'Aran en matèria de medi ambient.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyDecret

DECRET

368/2001, de 18 de desembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau dera Val d'Aran en matèria de medi ambient.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, estableix en l'article 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Conselh Generau dera Val d'Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals hi ha la relativa al medi ambient.

Mitjançant el Decret 365/2000, de 7 de novembre, han estat transferides al Conselh Generau dera Val d'Aran un conjunt de competències en matèria de medi ambient. En el moment actual, escau continuar amb el procés iniciat i transferir al Conselh competències ambientals que fins ara exercia la Generalitat de Catalunya.

El Ple de la Comissió de Govern Generalitat-Conselh dera Val d'Aran, en data 11 de desembre de 2001, ha adoptat un acord sobre el traspàs de competències en matèria de medi ambient, de conformitat amb el procediment que preveu el Decret 275/1991, d'11 de desembre, pel qual es despleguen la composició, l'organització i el funcionament de la Comissió esmentada, modificat pel Decret 70/2000, de 8 de febrer.

A proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'acord de transferències de l'Administració de la Generalitat al Conselh Generau dera Val d'Aran en matèria de medi ambient, adoptat pel Ple de la Comissió de Govern Generalitat-Conselh Generau d'Aran en la sessió de l'11 de desembre de 2001.

Article 2

Es traspassen al Conselh Generau dera Val d'Aran l'exercici dins el seu àmbit territorial de les funcions següents:

  1. En matèria de protecció de la fauna:

    La gestió de la fauna piscícola.

    La gestió dels ecosistemes aquàtics continentals.

  2. En matèria d'espais protegits:

    La gestió conjunta dels espais del PEIN inclosos en el territori aranès que limiten el parc nacional de Sant Maurici i Aigüestortes.

  3. En matèria de protecció dels animals:

    L'exercici de les funcions previstes per l'Administració de la Generalitat de Catalunya en la Llei 3/1988, de 4 de març, de protecció dels animals.

Article 3

3.1 Es transfereix al Conselh Generau dera Val d'Aran l'exercici de la potestat sancionadora en les matèries següents:

  1. Pesca fluvial.

  2. Espais naturals.

  3. Protecció dels animals.

  4. Gossos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR