DECRET 178/2003, de 8 de juliol, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'escola d'hoteleria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 178/2003, de 8 de juliol, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'escola d'hoteleria.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, estableix a l'article 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Consell General d'Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals figuren l'ensenyament.

Atès que el Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Consell General de la Val d'Aran, en la sessió celebrada el 8 de maig de 2003, ha adoptat un acord de traspàs de competències i serveis en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'escola d'hoteleria de Les.

A proposta dels consellers de Governació i Relacions Institucionals i de Treball, Indústria, Comerç i Turisme i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article únic

Aprovar l'acord de traspàs de competències de la Generalitat al Consell General d'Aran en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'escola d'hoteleria de Les, que figura a l'annex d'aquest Decret.

Disposicions finals

.1 Es faculta el conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme per a l'execució del que disposa aquest Decret.

.2 Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 8 de juliol de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Maria Pelegrí i Aixut

Conseller de Governació i Relacions Institucionals

Antoni Fernàndez Teixidó

Conseller de Treball, Indústria, Comerç

i Turisme

Annex

Acord de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'escola d'hoteleria de Les.

.1 Competències i serveis que es traspassen

1.1 Es traspassen al Consell General d'Aran les competències i els serveis en matèria de formació ocupacional en l'àmbit de l'hoteleria i en concret la gestió de l'Escola d'Hoteleria ubicada a Les, en els termes que s'estableix en el conveni de col·laboració que es formalitza per a la plena efectivitat dels traspassos.

1.2 El Consell General d'Aran se subroga, a partir de la data d'efectivitat del traspàs, en els drets i les obligacions derivades de l'Acord subscrit entre el Departament de Treball i l'Ajuntament de Les, de 23 de febrer de 1987, relatiu a la cessió d'ús temporal de l'edifici de la Residència de Les per destinar-lo a parc de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR