DECRET 259/2000, de 24 de juliol, de transferència de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d'Aran en matèria d'agricultura i ramaderia.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

259/2000, de 24 de juliol, de transferència de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria d’agricultura i ramaderia.

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d’Era Val d’Aran, estableix al seu article 20.3 que la Generalitat de Catalunya ha de cedir al Consell General d’Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals hi ha l’agricultura i la ramaderia.

El Ple de la Comissió de Govern de la Generalitat-Consell General d’Aran, en data 14 de juliol de 2000 ha adoptat un acord sobre el traspàs de competències i serveis en matèria d’agricultura i ramaderia, de conformitat amb el procediment que preveu el Decret 275/1991, d’11 de desembre, pel qual es despleguen la composició, l’organització i el funcionament de l’esmentada Comissió.

A proposta dels consellers de Governació i Relacions Institucionals i d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’acord de traspàs de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria d’agricultura i ramaderia, que es publica a l’annex d’aquest Decret.

Disposició final

Els traspassos entren en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 24 de juliol de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Antoni Duran i Lleida

Conseller de Governació

i Relacions Institucionals

Josep Grau i Seris

Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Acord sobre el traspàs de competències i serveis de la Generalitat de Catalunya al Consell General d’Aran en matèria d’agricultura i ramaderia, adoptat pel Ple de la Comissió de Govern de la Generalitat-Consell General d’Aran el 14 de juliol de 2000.

—1 Competències i serveis que es traspassen: el Govern de la Generalitat transfereix al Consell General d’Aran les competències i els serveis següents:

Totes les funcions que realitza l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a Era Val d’Aran, àdhuc les de suport tècnic.

En l’exercici d’aquestes funcions, el Consell General s’ajustarà al que estableix la normativa aplicable i a les instruccions del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, en concret les derivades de la gestió dels fons de la Unió Europea.

El Consell General trametrà als serveis territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca els expedients la resolució dels quals no corresponguin actualment a l’Oficina...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR