ORDRE UNI/487/2005, de 28 de desembre, per la qual es transforma l'Escola Universitària Politècnica de Manresa en Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya, i s'hi implanten els estudis d'enginyeria de mines, segon cicle, conduents a l'obtenció del títol d'enginyeria de mines.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/487/2005, de 28 de desembre, per la qual es transforma l'Escola Universitària Politècnica de Manresa en Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya, i s'hi implanten els estudis d'enginyeria de mines, segon cicle, conduents a l'obtenció del títol d'enginyeria de mines.

Per tal de completar l'oferta homologada d'enginyeria civil a Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya va acordar sol·licitar al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació la implantació dels estudis d'enginyeria de mines, segon cicle, conduents a l'obtenció del títol d'enginyer o enginyera de mines, en aquesta Universitat.

Amb la finalitat d'adaptar l'Escola Universitària Politècnica de Manresa a la nova realitat dels estudis que s'implanten, la Universitat Politècnica de Catalunya ha sol·licitat que passi a denominar-se Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa.

En conseqüència, de conformitat amb la sol·licitud del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya i d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya, i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments, amb l'acord del Consell Social i previ informe favorable del Consell de Govern de la Universitat Politècnica de Catalunya, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es transforma l'Escola Universitària Politècnica de Manresa en Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Article 2...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR