DECRET 108/1991, de 22 d'abril, de transformació del Seminari d'Estudis Socials de Lleida en Escola Universitària de Graduats Socials adscrita a la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Seminari d'Estudis Socials de Lleida va iniciar les seves activitats acadèmiques durant el curs 1966-67, adscrit a l'Escola Social de Barcelona. En incorporar-se a la Universitat els ensenyaments de Graduat social en virtut de la publicació del Reial Decret 1524/1986, de 13 de juny, els seminaris de Graduat social estan obligats a transformar-se en escoles universitàries.

Així, la seva disposició addicional 3 estableix un termini de tres anys comptats a partir de l'entrada en vigor del Reial Decret (posteriorment ampliat en un any més), per realitzar els tràmits oportuns amb vista a aquesta transformació.

Per aquest motiu, el representant del Seminari d'Estudis Socials de Lleida va iniciar els tràmits adequats per a la transformació en escola universitària adscrita, d'acord amb el que estableixen la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i creació de consells socials, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, i, en conseqüència, va sol·licitar a la Universitat de Barcelona l'adscripció pertinent.

Un cop obtingut el vist-i-plau del Consell Social d'aquesta Universitat, i amb l'informe positiu del Consell Interuniversitari de Catalunya, escau ara procedir a la seva autorització.

En virtut d'això, de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i creació de consells socials, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, aquests dos últims ja esmentats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la transformació del Seminari d'Estudis Socials de Lleida en Escola Universitària de Graduats Socials, adscrita a la Universitat de Barcelona, la qual passarà a denominar-se Escola Universitària de Graduats Socials de Lleida, amb efectes acadèmics des del curs 1989-90. Aquesta escola universitària tindrà 500 llocs escolars, amb una plantilla mínima de 15 professors, i estarà situada a l'edifici Casa de l'Esport, de la carretera d'Osca, s/n, Lleida.

Article 2

Aquesta escola universitària es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost; la Llei 26/1984, de 19 de desembre; el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR