DECRET 71/1990, de 20 de març, pel qual s'aprova la transformació de l'Institut de Cibernètica, de la Universitat Politècnica de Catalunya, en institut universitari de titularitat mixta.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Universitat Politècnica de Catalunya, representada pel seu rector, ha sol·licitat autorització per transformar l'Institut de Cibernètica d'aquesta Universitat en institut universitari de titularitat mixta.

L'Institut de Cibernètica es va crear mitjançant un Conveni entre la Universitat Politècnica de Catalunya i el Consell Superior d'Investigacions Científiques l'1 de setembre de 1975 i la seva titularitat corresponia fins ara a la Universitat Politècnica de Catalunya i així ho establia expressament la disposició transitòria 6 dels Estatuts d'aquesta Universitat.

No obstant això, i atesa la facultat que preveu l'article 33 dels mateixos Estatuts pel que fa a l'establiment d'instituts universitaris de titularitat mixta, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya i el president del Consell Superior d'Investigacions Científiques han signat un Conveni pel qual l'Institut de Cibernètica passa a tenir aquest tipus de titularitat.

Sotmès aquest Conveni a la consideració de la Junta de Govern i el Consell Social de la Universitat Politècnica de Catalunya, en compliment del que preveuen els articles 30 i 33 dels Estatuts d'aquesta Universitat, ha obtingut un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR