DECRET 173/2005, de 23 d'agost, d'aplicació de la disposició transitòria primera del Reial decret 833/2003, de 27 de juny, dels requisits que han de complir les estacions d'ITV.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball i Industria
Rango de LeyDecret

DECRET

173/2005, de 23 d'agost, d'aplicació de la disposició transitòria primera del Reial decret 833/2003, de 27 de juny, dels requisits que han de complir les estacions d'ITV.

Atès que el dia 23 de juliol de 2006 finalitza la vigència de les concessions administratives per a la prestació del servei d'inspecció tècnica de vehicles a Catalunya; a partir d'aquesta data el servei esmentat haurà de ser prestat d'acord amb la normativa pròpia de la Generalitat de Catalunya, que complementi la normativa bàsica estatal vigent en aquests moments. D'acord amb això, la Generalitat de Catalunya es troba actualment, en un procés d'elaboració i aprovació d'una normativa pròpia en aquesta matèria.

Vist que la disposició transitòria primera del Real decret 833/2003, de 27 de juny, disposa que un any abans de la finalització del període de vigència de les concessions per a la prestació del servei de les ITV, adjudicades amb anterioritat a l'entrada en vigor del Real decret llei 7/2000, de 23 de juny, els titulars de les concessions esmentades hauran de comunicar a l'òrgan competent de la comunitat autònoma llur pretensió de continuar prestant el servei sota el règim d'autorització que preveu el Real decret esmentat i acreditar el compliment de les obligacions i els requisits exigibles, amb el benentès que aquestes obligacions i aquests requisits són els que fixin la normativa estatal i també l'autonòmica, d'acord amb el que disposa l'article 4 del Real decret 833/2003 esmentat, i de les competències que té assumides la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'article 12.1.2) de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

Per tal d'oferir seguretat jurídica als operadors, escau aprovar aquest Decret que regula aquest període final de vigència de les concessions esmentades fins l'entrada en vigor de la nova normativa que aprovi la Generalitat per regular aquesta matèria i, en aquest sentit, la disposició transitòria segona estableix un sistema d'habilitació dels actuals concessionaris per tal de donar una solució de continuïtat al servei de les ITV.

Per tot això, i de conformitat amb el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Treball i Indústria, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Verificació dels requisits dels actuals concessionaris de les ITV per tal de poder prestar el servei, a la finalització d'aquells...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR