DECRET 285/2004, d'11 de maig, pel qual es modifica la disposició transitòria del Decret 126/2003, de 13 de maig, pel qual s'estableixen els requisits tecnicosanitaris dels establiments d'òptica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET 285/2004, d'11 de maig, pel qual es modifica la disposició transitòria del Decret 126/2003, de 13 de maig, pel qual s'estableixen els requisits tecnicosanitaris dels establiments d'òptica.

La disposició transitòria única del Decret 126/2003, de 13 de maig, pel qual s'estableixen els requisits tecnicosanitaris dels establiments d'òptica (DOGC núm. 3889, de 22.5.2003), estableix que les òptiques que a l'entrada en vigor d'aquest Decret ja estiguessin obertes i en funcionament disposaran d'un termini d'un any per adaptar-se a les previsions i requisits establerts en aquest Decret. Aquest termini acaba el 23 de maig de 2004. També es preveu que en aquest mateix termini d'un any s'haurà de sol·licitar la preceptiva autorització administrativa a la Direcció General de Recursos Sanitaris del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

En aquest moment i amb l'objectiu de garantir la protecció de la salut ocular de les persones usuàries, s'ha fet palesa la necessitat de prorrogar el termini que estableix la disposició transitòria única amb la finalitat que els establiments d'òptica puguin adaptar-se als requisits previstos al Decret esmentat, i presentar la sol·licitud per obtenir l'autorització administrativa preceptiva.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen els articles 61 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta de la consellera de Sanitat i Seguretat Social, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR