DECRET 156/1991, de 17 de juny, pel qual es regula el procediment administratiu per a la instal·lació, l'ampliació i el trasllat d'indústries amb intervenció de les oficines de gestió unificada per a establiments industrials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 191/1990, de 30 de juliol, va instituir una primera oficina de gestió unificada per a establiments industrials.

La creació d'aquesta Oficina, de naturalesa merament registral i informativa, tenia com a objectiu avançar en l'agilitació dels procediments complexos relatius a la nova instal·lació, l'ampliació i el trasllat d'indústries.

Convé aprofundir aquest procés establint un procediment administratiu específic, tant per a l'oficina ja instituïda com per les que es puguin crear en un futur amb competència sobre establiments industrials.

El procediment que s'estableix està inspirat en els principis de la simplificació i celeritat administratives, sens perjudici de les garanties i els drets de l'administrat, tal com preceptua l'article 74 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat.

En conseqüència, a proposta dels consellers d'Indústria i Energia, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, de Sanitat i Seguretat Social, de Política Territorial i Obres Públiques, de Treball i de Medi Ambient, amb l'informe previ del Consell Tècnic i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Objecte

Article 1

El present Decret té per objecte definir les normes de procediment administratiu aplicable a la instal·lació, l'ampliació i el trasllat d'indústries que, dins l'àmbit territorial de Catalunya, es tramitin a les oficines de gestió unificada per a establiments industrials.

Àmbit d'aplicació

Article 2

Les normes de procediment establertes en el present Decret són d'aplicació a totes les indústries, tant les de competència del Departament d'Indústria i Energia com les del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Resten expressament exceptuades les especificades a l'article 1, I i III del Reial Decret 2135/1980, de 26 de setembre, i a l'article 5 del Reial Decret 2685/1980, de 17 d'octubre.

Els registres d'entrada i les oficines de gestió unificada

Article 3

L'Oficina de Gestió Unificada amb competència territorial sobre l'establiment industrial és l'òrgan competent per a la tramitació en els procediments corresponents a la instal·lació, l'ampliació i el trasllat d'indústries. Tota la documentació presentada relativa a aquests procediments, i amb independència del registre d'entrada que utilitzi l'interessat, serà tramesa a l'Oficina de Gestió Unificada competent.

Classificació de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR