DECRET 424/2006, de 31 d'octubre, de traspàs de carreteres de la Diputació de Tarragona per a la seva integració a la xarxa de carreteres de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

424/2006, de 31 d'octubre, de traspàs de carreteres de la Diputació de Tarragona per a la seva integració a la xarxa de carreteres de la Generalitat.

La disposició transitòria 1 de la Llei 7/1993, de 30 de setembre, va disposar l'assumpció per part de la Generalitat de la titularitat de les xarxes de carreteres de les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

En data 16 d'agost de 2006 es va formalitzar un conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques per tal d'implementar el procés de traspàs a la Generalitat de Catalunya de les carreteres de la xarxa comarcal gestionades per la Diputació i per definir les de la xarxa local que passarà a gestionar la Diputació de Tarragona per delegació de la Generalitat. Aquest conveni i l'acceptació de la delegació van ser aprovats pel Ple de la Diputació de Tarragona de data 6 d'octubre de 2006.

D'acord amb aquest conveni, en data 20 d'octubre de 2006 el grup de treball Generalitat de Catalunya-Diputació de Tarragona ha adoptat un acord de traspàs de carreteres que s'integraran a la xarxa comarcal de la Generalitat.

A proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'Acord formalitzat en data 20 d'octubre de 2006 del grup de treball Generalitat de Catalunya-Diputació de Tarragona, de traspàs de carreteres que s'integraran a la xarxa comarcal de la Generalitat, que s'adjunta com a annex.

Article 2

L'Acord del grup de treball Generalitat de Catalunya-Diputació de Tarragona serà executiu a partir de l'entrada en vigor d'aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 31 d'octubre de 2006

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Joaquim Nadal i Farreras

Conseller de Política Territorial

i Obres Públiques

ACORD

del grup de treball Generalitat de Catalunya-Diputació de Tarragona

Barcelona, a 20 d'octubre de 2006

Reunits:

D'una banda, el Sr. Manel Nadal i Farreras, secretari de Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i de l'altra, el Sr. Josep M. Llobet i Guim, vicepresident de la Diputació de Tarragona.

Actuen:

El primer, en nom dels membres de la representació de la Generalitat de Catalunya, i el segon, en nom del membres de la Diputació de Tarragona, que conjuntament componen el grup de treball Generalitat de Catalunya-Diputació de Tarragona, constituït per a la integració de les carreteres provincials a la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya.

Ambdós han estat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR