ORDRE SLT/184/2010, de 25 de març, per la qual s'estableixen, per a l'any 2010, els preus de les activitats de trasplantament renal i d'extracció d'òrgans que prestin els centres i els establiments sanitaris que tinguin subscrits contractes o convenis amb el Servei Català de la Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/184/2010, de 25 de març, per la qual s'estableixen, per a l'any 2010, els preus de les activitats de trasplantament renal i d'extracció d'òrgans que prestin els centres i els establiments sanitaris que tinguin subscrits contractes o convenis amb el Servei Català de la Salut.

L'article 5 del Decret 179/1997, de 22 de juliol, pel qual s'estableixen les modalitats de pagament que regeixen la contractació de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 2445, de 31.7.1997), disposa que s'han de determinar anualment, mitjançant una ordre de la persona titular del Departament de Salut, els preus unitaris i la resta de valors de les diferents modalitats de pagament dels serveis d'assistència hospitalària.

D'altra banda, l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya, estableix que correspon al Departament de Salut la competència per a l'aprovació dels preus i les tarifes per a la prestació i la concertació de serveis, així com la seva modificació i revisió. En aquest sentit, l'article 8.2 del Decret 345/2001, de 24 de desembre, pel qual es regula l'establiment dels convenis i els contractes de gestió de serveis sanitaris en l'àmbit del Servei Català de la Salut (DOGC núm. 3542, de 28.12.2001), disposa que una ordre de la persona titular del Departament de Salut, dictada a proposta del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, ha d'establir les tarifes que han de regir la prestació dels diferents serveis.

Per tot això, i d'acord amb el que preveu l'article 10.j) de la Llei 15/1990, de 9 de juliol, d'ordenació sanitària de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'estableixen, per a l'any 2010, els preus de les activitats de trasplantament renal i d'extracció d'òrgans que prestin els centres i els establiments sanitaris que tinguin subscrits contractes o convenis amb el Servei Català de la Salut, de la manera i en la quantia que determina l'annex d'aquesta Ordre.

Disposicions finals

Primera

Els preus que estableix l'annex d'aquesta Ordre són d'aplicació des de l'1 de gener de 2010.

Segona

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 de març de 2010

Marina Geli i Fàbrega

Consellera de Salut

Annex

Trasplantament i extracció

  1. Manteniment del Programa de trasplantament renal.

    Mensualment, als centres trasplantadors per cobrir despeses de personal:

    1. Centres que realitzin fins a 40...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR