ORDRE SSS/270/2003, de 26 de maig, per la qual es crea la Comissió assessora del registre de trasplantament hepàtic de Catalunya i es regula l'obligatorietat de la recollida i transmissió de les dades del registre de trasplantament hepàtic de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE SSS/270/2003, de 26 de maig, per la qual es crea la ComissiÛ assessora del registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya i es regula l'obligatorietat de la recollida i transmissiÛ de les dades del registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya.

L'Ordre del Departament de Sanitat i Seguretat Social de 26 de maig de 1994 (DOGC n˙m. 1907, de 10.6.1994) cre‡ l'OrganitzaciÛ Catalana de Trasplantaments (OCATT), amb la finalitat de dotar al Servei Catal‡ de la Salut d'una estructura que ordeni, planifiqui i programi les actuacions sanit‡ries en matËria d'extracciÛ i trasplantament d'Úrgans i teixits.

En l'‡mbit de l'OrganitzaciÛ Catalana de Trasplantaments, d'acord amb el que estableix l'article 20 de la Llei org‡nica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciÛ de dades de car‡cter personal, es va crear el fitxer denominat registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya, mitjanÁant l'Ordre SSS/250/2002, d'1 de juliol, per la qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de car‡cter personal en l'‡mbit del Servei Catal‡ de la Salut (DOGC n˙m. 3678, de 16.7.2002).

La precitada Ordre estableix que la recollida de les dades del registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya es portar‡ terme mitjanÁant la butlleta de notificaciÛ i la transmissiÛ electrÚnica de dades facilitades pels centres que duen a terme aquest tractament; i la transmissiÛ electrÚnica de dades del registre de donants i malalts en espera d'un trasplantament i del registre del conjunt mÌnim b‡sic de dades.

Actualment, s'ha fet palesa la necessitat de regular la recollida de dades i altres aspectes que es consideren adients per a l'actualitzaciÛ del registre, per la qual cosa es necessari disposar d'un Úrgan assessor de l'OrganitzaciÛ Catalana de Trasplantaments en relaciÛ amb les q¸estions que se'n derivin. A aquest efecte, es crea una comissiÛ assessora del registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya, sense que la seva creaciÛ comporti augment dels Úrgans actius ni de les dotacions de personal del Servei Catal‡ de la Salut, a l'¿rea Sanit‡ria del qual s'adscriu.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el que disposen els articles 12 i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es crea la ComissiÛ assessora del registre de trasplantament hep‡tic de Catalunya com a Úrgan assessor de l'OrganitzaciÛ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR