ACORD GOV/70/2007, de 2 de maig, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns afectats d'expropiació per les obres d'execució del Projecte AG04040, Millora general. Condicionament de la ctra. C-38 entre els pk 11,200 (final travessera de Camprodon) i 13,600 (intersecció amb la GIV-5223 accés a Beget). Tram: Camprodon. Comarca del Ripollès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/70/2007, de 2 de maig, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns afectats d'expropiació per les obres d'execució del Projecte AG04040, Millora general. Condicionament de la ctra. C-38 entre els pk 11,200 (final travessera de Camprodon) i 13,600 (intersecció amb la GIV-5223 accés a Beget). Tram: Camprodon. Comarca del Ripollès.

El Projecte AG04040, .Millora general. Condicionament de la ctra. C-38 entre els pk 11,200 (final travessera de Camprodon) i 13,600 (intersecció amb la GIV-5223 accés a Beget). Tram: Camprodon. va ser aprovat el 19 de febrer de 2007 per la Direcció General de Carreteres, d'acord amb el que preveu la Llei 7/1993, de 30 de setembre, de carreteres.

L'aprovació del Projecte per l'Administració porta implícita la declaració d'utilitat pública i la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats.

L'objecte del present Projecte és el condicionament de la carretera C-38, en un tram que va des del final de la travessera de Camprodon fins a la intersecció amb la carretera GI-5223, accés a Beget.

El tram que és objecte de millora en el present projecte té un paviment molt deteriorat amb nombroses fissures i irregularitats superficials i amb un accentuat desgast del ferm. A més, és un tram sense vorals i barreres de seguretat; i les obres de drenatge existents han esdevingut insuficients. Per altra banda, aquesta carretera també pateix moltes incidències de caràcter ambiental, essent precís remarcar que es tracta d'una via ubicada en una comarca que registra un elevat nombre de precipitacions atmosfèriques en qualsevol època de l'any, sovint en forma de neu o gel que s'adhereix al ferm en època hivernal, motiu que augmenta considerablement el perill de provocar accidents de circulació. A totes aquestes circumstàncies, cal afegir que aquesta carretera té actualment un elevat grau de trànsit, sobretot en períodes festius i de vacances, per tractar-se d'una zona prepirinenca de gran afluència turística. Totes aquestes circumstàncies provoquen un elevat grau d'inseguretat i provoquen situacions de risc en la circulació.

Per tot l'exposat, es fa urgent i necessària l'obra projectada que consistirà bàsicament en una important millora del traçat, solucionant-ne totes les deficiències abans exposades. Per les seves característiques, l'execució d'aquest projecte comportarà una millora substancial de la xarxa viària, pel trànsit rodat i, consegüentment, per a la seguretat dels usuaris.

Per tant, resulta aconsellable, a fi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR