DECRET 188/1991, de 2 de setembre, pel qual s'autoritza l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra per organitzar i gestionar els estudis de diplomatura en Ciències empresarials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La implantació de la diplomatura en Ciències empresarials obeeix a la necessitat de donar resposta, d'una banda, a la creixent demanda d'estudiants que sol·liciten aquesta carrera com a primera preferència, i, d'altra banda, a la gran demanda provinent del sector empresarial. La nova diplomatura en Ciències empresarials ha estat concebuda per poder fer front al repte de donar resposta a les demandes de la societat moderna i en contínua adaptació als canvis que hi incideixen. És convenient, per tant, que la Universitat Pompeu Fabra assumeixi la formació de professionals en el camp de les Ciències empresarials orientats cap al vessant sòcio-econòmic, tal i com ho ha sol·licitat el Consell Econòmic de la Universitat Pompeu Fabra per mitjà del Departament d'Ensenyament.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra per organitzar i gestionar administrativament els ensenyaments que condueixen a l'obtenció del títol de diplomat en Ciències empresarials.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR