DECRET 230/2002, de 10 de setembre, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Universitària de Turisme, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, la qual passa a anomenar-se Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 230/2002, de 10 de setembre, pel qual s'autoritza el canvi de nom de l'Escola Universitària de Turisme, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, la qual passa a anomenar-se Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

El Decret 88/1998, de 31 de març (DOGC núm. 2617, de 9.4.1998), va aprovar l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Escola Universitària de Turisme, sota la titularitat de Serveis de Turisme i d'Hosteleria Campus, SA, per impartir la titulació de diplomat o diplomada en turisme.

Aquesta societat anònima va adquirir la titularitat de l'Escola Superior d'Hoteleria de Catalunya, centre que imparteix els estudis de graduat en direcció hotelera, títol propi de la Universitat Autònoma de Barcelona, i va passar a gestionar aquests estudis.

Atès que la societat Serveis de Turisme i d'Hosteleria Campus, SA, ha esdevingut titular de dos centres, el Consell d'Administració de la societat va acordar la fusió de l'Escola Universitària de Turisme i de l'Escola Superior d'Hoteleria de Catalunya, i va proposar a la Universitat Autònoma de Barcelona, un canvi de nom per al centre resultant de la fusió.

D'acord amb això, el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demanat al conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació autorització per canviar el nom de l'Escola Universitària de Turisme, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, la qual passarà a denominar-se Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

De conformitat amb aquesta sol-licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Autoritzar el canvi de nom de l'Escola Universitària de Turisme, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, que passarà a denominar-se Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, centre adscrit a la Universitat Autònoma de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR