DECRET 203/1988, d'1 d'agost, de creació, a la Universitat de Barcelona, d'una escola universitària d'estudis empresarials amb seu a Reus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Davant la inexistència a les comarques de Tarragona d'una Escola Universitària d'Estudis Empresarials i en atenció a la demanda d'aquests professionals en l'àrea d'influència de la ciutat de Reus, amb una llarga tradició empresarial, el Consell Social de la Universitat de Barcelona ha sol·licitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament, la creació de l'esmentada Escola Universitària.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea, a la Universitat de Barcelona, una Escola Universitària d'Estudis Empresarials amb seu a Reus.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa es farà amb càrrec als crèdits que es determinin en aplicació de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials.

Article 3

S'autoritza el Departament d'Ensenyament per dictar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR