ORDRE UNI/206/2005, de 20 d'abril, per la qual es dóna conformitat al canvi d'emplaçament de l'Escola Universitària de Treball Social Pere Tarrés i de l'Escola Universitària d'Educació Social, de la Universitat Ramon Llull.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/206/2005, de 20 d'abril, per la qual es dóna conformitat al canvi d'emplaçament de l'Escola Universitària de Treball Social Pere Tarrés i de l'Escola Universitària d'Educació Social, de la Universitat Ramon Llull.

El Decret 240/1996, de 5 de juliol (DOGC núm. 2228, de 10.7.1996), va autoritzar la desadscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de l'Institut Catòlic d'Estudis Socials de Barcelona de la Universitat de Barcelona per integrar-se a la Universitat Ramon Llull, als efectes de continuar impartint els estudis de diplomat en treball social.

Per Resolució del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, de 18 de març de 2002, es va donar conformitat per tal que els estudis de diplomat o diplomada en treball social de l'ICESB de la Universitat Ramon Llull fossin impartits per la Fundació Pere Tarrés mitjançant la mateixa Escola, la qual va passar a denominar-se Escola Universitària de Treball Social Pere Tarrés, amb seu a Barcelona, c. Carolines, núm. 10.

El Decret 94/1998, de 31 de març (DOGC núm. 2617, de 9 d'abril de 1998), va reconèixer l'Escola Universitària d'Educació Social de la Universitat Ramon Llull, amb seu a Barcelona, c. Carolines, núm. 10.

La Fundació Pere Tarrés ha sol·licitat a la Universitat Ramon Llull el canvi d'emplaçament de l'Escola Universitària de Treball Social Pere Tarrés i de l'Escola Universitària d'Educació Social.

A petició de la Universitat Ramon Llull, de conformitat amb l'aprovació de l'Equip de Govern de la Universitat i del Patronat de la Fundació Pere Tarrés, d'acord amb l'article 109.2.b) de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, i a proposta del director...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR