DECRET 76/1993 de 23 de febrer, pel qual es transforma l'Escola Universitària de Traductors i Intèrprets de la Universitat Pompeu Fabra en Facultat de Traducció i Interpretació i s'autoritza la implantació dels estudis de llicenciat en traducció i interpretació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra (DOGC núm. 1308, de 22.6.1990), en establir l'estructura inicial de la Universitat, inclou a l'article 2, entre altres centres, l'Escola Universitària de Traductors i Intèrprets.

L'orientació inicial de la Universitat Pompeu Fabra preveia impartir els estudis de traductors i intèrprets, que en la data de creació de la Universitat es configuraven com a estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat. Era, per tant, l'Escola Universitària de Traductors i Intèrprets el centre que s'hauria encarregat dels estudis i que n'hauria estat responsable.

Dins les actuacions normatives realitzades en el marc de l'actual reforma universitària, els estudis esmentats han assolit el nivell de llicenciatura.

Es tracta, doncs, de transformar l'Escola Universitària prevista a la Llei de la Universitat Pompeu Fabra en una facultat que doni acollida al nou nivell de llicenciatura dels estudis de traducció i interpretació.

Per tot això, d'acord amb la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984 de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i la Llei 11/1990, de 18 de juny, de la Universitat Pompeu Fabra, amb informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es transforma l'Escola Universitària de Traductors i Intèrprets de la Universitat Pompeu Fabra en Facultat de Traducció i Interpretació.

Article 2

S'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR