DECRET 75/1993, de 23 de febrer, pel qual es transforma l'Escola Universitària de Traductors i Intèrprets de la Universitat Autònoma de Barcelona en Facultat de Traducció i d'Interpretació i s'autoritza la implantació dels estudis de llicenciat en traducció i interpretació.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Des de l'any 1972, l'Escola Universit‡ria de Traductors i IntËrprets de la Universitat AutÚnoma de Barcelona imparteix els estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de diplomat universitari en aquests ensenyaments.

Dins les actuacions normatives realitzades en el marc de l'actual reforma universit‡ria, els estudis esmentats han assolit el nivell de llicenciatura. Es tracta, doncs, de transformar l'Escola Universit‡ria en una facultat que doni acollida al nou nivell de llicenciatura dels estudis de traducciÛ i interpretaciÛ.

Aquesta transformaciÛ ha estat demanada per la Universitat AutÚnoma de Barcelona al Departament d'Ensenyament a travÈs del seu Consell Social.

Per tot aixÚ, d'acord amb la Llei org‡nica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universit‡ria, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinaciÛ universit‡ria i de creaciÛ de consells socials, amb l'informe del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consejo de Universidades, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es transforma l'Escola Universit‡ria de Traductors i IntËrprets de la Universitat AutÚnoma de Barcelona en Facultat de TraducciÛ i d'InterpretaciÛ.

Article 2

S'autoritza la Facultat de TraducciÛ i d'InterpretaciÛ per impartir els estudis conduents a l'obtenciÛ del tÌtol de llicenciat en traducciÛ i interpretaciÛ.

Article 3

El finanÁament de l'increment de la despesa s'efectuar‡ amb c‡rrec als crËdits que es determinin en aplicaciÛ de la Llei 26/1984, de 19 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR