ORDRE ECO/137/2013, d'11 de juny, per la qual es dóna conformitat al canvi de denominació i de titularitat de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí, centre adscrit a la Universitat de Girona, que passa a anomenar-se Escola Universitària de l'Esport i la Salut (EUSES), en la qual s'implanten els estudis oficials de grau en fisioteràpia i de grau en ciències de l'activitat física i de l'esport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 25/2003, de 21 de gener, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí a la Universitat de Girona, va donar la conformitat a l’adscripció de l’Escola, sota la titularitat de la Fundación para la Promoción Médica (PROMEDIC).

En data 16 de juliol de 2008, l’Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí va canviar de titular, atès que l’empresa Mil Novecientos Cuarenta y Nueve, SL, va adquirir de la Fundación para la Promoción Médica (PROMEDIC), el dret de superfície de la finca situada al carrer Francesc Macià, 65, de Salt i es va produir la transferència de l’Escola, com un conjunt universal de béns, mobles, instal·lacions i drets que la componen, i també els permisos i llicències, acords, convenis o contractes vigents.

En aquest marc, l’Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí passa a anomenar-se Escola Universitària de l’Esport i la Salut (EUSES), atesa la necessitat d’adaptar la denominació de l’Escola a la nova oferta de titulacions que, a més del grau en fisioteràpia, incorpora el grau en ciències de l’activitat física i de l’esport.

En data 7 de març de 2012, la Universitat de Girona i l’empresa Mil Novecientos Cuarenta y Nueve, SL, van signar un nou conveni d’adscripció de l’Escola Universitària de l’Esport i la Salut (EUSES).

En el marc de la programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2009-2010, es preveu la implantació del grau en fisioteràpia i del grau en ciències de l’activitat física i de l’esport a l’escola esmentada.

L’adaptació als principis derivats de l’espai europeu d’educació superior implica, d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, l’inici del procés d’extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l’empara de l’ordenació anterior.

Per tot això, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; l’esmentat Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; els Estatuts de la Universitat de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR