ORDRE ECO/94/2013, de 10 de maig, per la qual es dóna conformitat al canvi de titular i d'emplaçament de l'Escola Universitària de Turisme CETA, centre adscrit a la Universitat de Girona, en la qual s'implanta l'estudi oficial de grau en turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 272/1998, de 21 d’octubre, pel qual s’aprova l’adscripció de l’Escola Universitària de Turisme CETA a la Universitat de Girona, va donar la conformitat a aquesta adscripció, sota la titularitat de l’empresa Centro de Estudios Técnicos Aplicados de Barcelona, SA.

L’Escola Universitària de Turisme CETA va modificar la seva titularitat, atès que la societat mercantil Training Corporate EAE, SL i Centro de Estudios Técnicos Aplicados de Barcelona, SA, van constituir, mitjançant escriptura pública, la societat Centro de Enseñanzas en Turismo y Actividades de Ocio, SL, nova titular de l’Escola. En aquest context, la Universitat de Girona ha sol·licitat un canvi d’emplaçament de l’Escola, del carrer Pàdua, 10, 11 i 13, de Barcelona, al carrer Aragó, 53-55, de Barcelona.

La Universitat de Girona va signar un nou conveni d’adscripció amb l’Escola Universitària de Turisme CETA, en data 28 de febrer de 2011.

En el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al curs acadèmic 2009-2010, es preveu la implantació del grau en turisme a l’Escola esmentada.

L’adaptació als principis derivats de l’espai europeu d’educació superior implica, d’acord amb el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, l’inici del procés d’extinció progressiva dels estudis universitaris oficials implantats a l’empara de l’ordenació anterior.

Per tot això, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Reial decret 1393/2007, de 29 de octubre; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; els Estatuts de la Universitat de Girona, amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es dóna conformitat al canvi de titular i d’emplaçament de l’Escola Universitària de Turisme CETA, centre adscrit a la Universitat de Girona, que passa a ser de titularitat de l’empresa Centro de Enseñanzas en Turismo y Actividades de Ocio, SL, amb nova seu al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR