ORDRE PTO/462/2009, de 26 d'octubre, per la qual s'amplia el termini de justificació de les subvencions previst a l'Ordre PTO/116/2008, d'11 de març, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics vigents, i d'aprovació de les bases que la regiran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

PTO/462/2009, de 26 d'octubre, per la qual s'amplia el termini de justificació de les subvencions previst a l'Ordre PTO/116/2008, d'11 de març, de convocatòria per a l'atorgament de subvencions per finançar la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics vigents, i d'aprovació de les bases que la regiran.

Mitjançant l'Ordre PTO/116/2008, d'11 de març (DOGC núm. 5095) es va obrir convocatòria per a la concessió de subvencions adreçades als ens locals de Catalunya per a la redacció de plans d'ordenació urbanística municipal, programes d'actuació urbanística municipal, plans urbanístics derivats d'iniciativa pública i les modificacions del planejament urbanístic general que es redactin amb la finalitat d'adaptar-se als plans directors urbanístics vigents.

La base 10.1 de l'annex de l'Ordre esmentada estableix que les actuacions objecte de subvenció s'hauran de justificar abans del dia 1 de novembre de 2009. Es preveu també, la possibilitat d'ampliar aquest termini a petició del beneficiari si s'acredita la impossibilitat de donar compliment a l'obligació de justificació dins del referit termini.

Atès que les actuacions objecte d'aquestes subvencions requereixen d'un termini més ampli, vista la impossibilitat de finalitzar els treballs objecte de la subvenció abans de l'1 de novembre, manifestada per diversos ens locals, es fa necessari ampliar el termini de justificació fins al 22 de juny de 2010, donat que, tal com estableix l'article 49 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú, l'ampliació del termini no pot excedir de la meitat del termini inicial.

La resolució d'atorgament d'aquestes subvencions es va dictar el 21 de juliol de 2008.

Per això, i d'acord amb el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, les normes bàsiques de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR