DECRET 325/1988, de 28 d'octubre, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Badalona, dels béns i els drets afectats pel Projecte de construcció del pavelló olímpic al barri del Gorg.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Badalona ha tramitat un expedient per a l'ocupació dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de construcció del pavelló olímpic al barri del Gorg, mitjançant el qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar-la urgent.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern, en sessió de 27 de juliol de 1988, i s'hi va acordar la exposició al públic reglamentària.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat Projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa va ser aprovat definitivament en sessió de 14 de setembre de 1988.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que l'Ajuntament en Ple, en sessió celebrada el 30 de gener de 1987, va trametre a la Corporació Metropolitana de Barcelona els exemplars tècnics de la modificació del Pla general metropolità de Barcelona en el sector del pavelló olímpic i el seu entorn, modificació que va ser aprovada definitivament pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques per la Resolució de 8 d'abril de 1988.

D'altra banda, també consta en l'expedient que l'Ajuntament de Badalona va tramitar un Pla especial d'assignació d'ús i definició de les condicions edificatòries del sector comprès entre els carrers d'Alfonso XIII, de Pau Claris, lateral de l'autopista A-19 i de Ponent, davant la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, que el va aprovar definitivament en sessions celebrades els dies 9 de març i 20 d'abril de 1988.

En l'expedient s'acredita, mitjançant certificat del Secretari de la Corporació, que els béns i els drets afectats per la construcció del pavelló olímpic es troben compresos dins l'àmbit d'actuació del Pla especial i la modificació del Pla general metropolità esmentats.

Així mateix, figura en l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser aprovada per l'Ajuntament en Ple en sessió celebrada el 27 d'abril de 1988, i s'hi va acordar la seva exposició pública pel termini reglamentari, durant la qual es van presentar diverses al·legacions.

L'Ajuntament en Ple, en sessió celebrada l'1 de juny de 1988, va acordar aprovar definitivament l'esmentada relació, amb la introducció de les determinacions acordades per la Generalitat de Catalunya i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR