DECRET 223/1987, de 9 de juny, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Reus, dels béns i els drets afectats pel Projecte d'urbanització del carrer de Miami (obertura d'un tram del vial).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Reus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres previstes pel Projecte d'urbanització del carrer de Miami (obertura d'un tram del vial), expedient que tramet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

Les normes subsidiàries de planejament urbanístic del municipi, aprovades definitivament en sessió de 18 d'abril de 1984, qualifiquen els terrenys afectats com a sistema estructurador viari i, segons un informe de l'arquitecte municipal, l'esmentat Projecte desenvolupa les previsions de les normes subsidiàries de completar la trama viària bàsica.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres va ser aprovat definitivament pel Ple de la Corporació, en sessió del dia 25 de juliol de 1986, un cop exposat al públic pel termini reglamentari i sense que es presentés cap al·legació.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser aprovada inicialment pel Ple de l'esmentada Corporació, en sessió de 30 d'octubre de 1986, sessió en la qual també es va acordar exposar-la al públic pel termini reglamentari i iniciar l'expedient d'expropiació forçosa.

El Ple Municipal, en sessió de 22 de desembre de 1986, va acordar aprovar definitivament la relació dels béns i drets afectats per l'esmentat Projecte en no haver-se presentat cap al·legació.

Finalment, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en la necessitat urgent d'obrir aquest vial, atès que és l'única solució al greu problema de circulació existent en el sector Sud de la ciutat, és a dir, la plaça Isabel Besora, av. de la Salle, av. Pere el Cerimoniós i av. Vidal i Barraquer, perquè en aquest punt conflueix la circulació de circumval·lació de la ciutat a través del passeig Prim i la circulació de sortida en direcció a Cambrils i a la CN 340, la qual cosa provoca una densitat de trànsit molt...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR