DECRET 262/1991, de 25 de novembre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona d'Albesa.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

Els agricultors afectats per la posada en regadiu de la zona que compren el canal d'Algerri-Balaguer, tenint en compte les acusades característiques de dispersió parcel·lària de la zona regable del terme municipal d'Albesa, han formulat sol·licitud de concentració parcel·lària prèvia a la posada en regadiu, dirigida al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

La sol·licitud esmentada ha originat un estudi sobre les circumstàncies i possibilitats tècniques que concorren a la zona esmentada i se'n dedueix la conveniència de portar a terme la concentració parcel·lària per raó d'utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei de reforma i desenvolupament agrari de 12 de gener de 1973, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona d'Albesa (Noguera).

Article 2

2.1 La zona a concentrar està constituïda, en principi, pels terrenys compresos dins els límits següents: Nord: termes municipals d'Algerri i de Castelló de Farfanya. Sud: terrenys regats per la sèquia d'Albesa. Est: terme municipal de Menàrguens. Oest: terme municipal d'Algerri. 2.2 El perímetre esmentat quedarà determinat definitivament un cop realitzades les inclusions, rectificacions o exclusions que, si escau, s'acordin tenint en compte el que preveuen els articles 87 i següents de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Article 3

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR