DECRET 87/2002, de 5 de març, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Cubells.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

87/2002, de 5 de març, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Cubells.

Els agricultors afectats per la posada en regadiu de la zona que comprèn el canal Segarra-Garrigues, tenint en compte les acusades característiques de gravetat que ofereix la dispersió parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Cubells, han presentat sol·licitud de concentració al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, la qual cosa ha fonamentat la realització d'un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren en l'esmentada zona. D'aquest estudi s'ha deduït la conveniència de portar a terme la concentració parcel·lària per raó d'utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei de 12 de gener de 1973, de reforma i desenvolupament agrari, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Cubells (Noguera).

Article 2

2.1 El perímetre de la zona a concentrar està format per la part del terme de Cubells dividida en dues àrees que limiten:

Àrea nord

Nord: amb el terme municipal d'Alòs de Balaguer.

Sud: amb el límit de la zona regable del canal Segarra-Garrigues.

Est: amb el terme municipal de Foradada.

Oest: amb el terme municipal de Camarasa.

Àrea sud

Nord: amb el límit de la zona regable del canal Segarra-Garrigues.

Sud: amb la zona de PEIN de la Serra de Bellmunt.

Est: amb el terme municipal de la Sentiu de Sió.

Oest: amb el terme municipal de Montgai.

2.2 Aquest perímetre quedarà determinat definitivament un cop realitzades...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR