DECRET 279/2001, de 23 d'octubre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Tornabous i Barbens.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

279/2001, de 23 d’octubre, pel qual es declara d’utilitat pública i d’urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Tornabous i Barbens.

Els agricultors afectats per la posada en regadiu de la zona que comprèn el canal Segarra-Garrigues, tenint en compte les acusades característiques de gravetat que ofereix la dispersió parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Tornabous i Barbens, han presentat sol·licitud de concentració al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, la qual cosa ha fonamentat la realització d’un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren en l’esmentada zona. D’aquest estudi s’ha deduït la conveniència de portar a terme la concentració parcel·lària per raó d’utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei de 12 de gener de 1973, de reforma i desenvolupament agrari, a proposta del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d’utilitat pública i d’urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable dels termes municipals de Tornabous (Urgell) i Barbens (Pla d’Urgell).

Article 2

2.1 La zona a concentrar està constituïda, en principi, pels terrenys situats als termes municipals de Tornabous i Barbens, compresos dins els límits de la zona regable del canal Segarra-Garrigues i del perímetre següent:

Àrea A: l’Espígol (termes municipals de Tornabous i Barbens).

Nord: zona de regadiu del canal d’Urgell.

Sud: zona de regadiu del canal d’Urgell i terme municipal de Tàrrega.

Est: terme municipal de Tàrrega.

Oest: zona de regadiu del canal d’Urgell.

Àrea B: serra del Soques (terme municipal de Tornabous).

Nord: terme municipal d’Agramunt.

Sud: zona de regadiu del canal d’Urgell.

Est: terme municipal de Puigverd d’Agramunt.

Oest: terme municipal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR