DECRET 255/1980, de 28 de novembre, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Ajuntament de Girona de les finques afectades pel projecte d'urbanització del carrer Emili Grahit d'aquella ciutat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Girona ha tramitat expedient per a l'expropiació forçosa dels terrenys afectats per l'execució del Projecte d'Urbanització del carrer Emili Grahit, tram comprès entre la carretera de Barcelona i l'avinguda de Montilivi, expedient que tramet l'Alcaldia amb la sol·licitud que, de conformitat amb el que estatueix l'article 52 de la Llei d'Expropiació Forçosa, es dicti Resolució que declari d'urgència l'ocupació dels terrenys afectats.

En l'esmentat expedient figura la documentació acreditativa que aquest Projecte d'Urbanització s'aprovà pel Ple en les sessions de 3 de juny i 16 de setembre de 1977, sense que es pogués executar en aquell moment perquè no tenia formalitzada l'operació de crèdit que havia d'ésser la base de finançament de les obres; aquest problema ha quedat resolt, i per això la Corporació, en sessió plenària d'11 de juny d'enguany, a proposta de l'Alcaldia, acordà de sol·licitar la declaració d'urgència que s'ha esmentat i indicar que els immobles afectats són els que figuren en la llista annexa a la citada proposta, on es descriuen llur extensió i límits, i s'indica qui són els seus propietaris.

Aquesta llista d'immobles afectats fou sotmesa a informació pública sense que es presentés cap reclamació en el període d'exposició.

També s'adjunta a l'expedient el Plànol d'Urbanització, amb detall de les expropiacions i els documents que acrediten l'aprovació del Projecte esmentat per la Comissió Provincial d'Urbanisme i la Resolució de la Dirección General deUrbanismo, per la qual s'aprova el Pla General d'Ordenació Urbana Comarcal de Girona i la seva zona d'influència.

Es considera inajornable l'execució de les obres incloses en l'esmentat Projecte per tal com es tracta d'una de les avingudes fonamentals de la ciutat, que representa l'eix est-oest d'aquesta, i la seva utilització en les condicions que es preveuen ha de representar, sense cap...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR