DECRET 24/1988, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Font-rubí, dels béns afectats pel Projecte Tècnic d'Urbanització de Guardiola de Font-rubí.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Font-rubí ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'Urbanització de Guardiola de Font-rubí, el qual preveu l'execució de les obres del passeig de vianants, al llarg de la carretera BP-2126, que uneix el nucli amb l'escola pública i la zona d'equipaments.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per l'Ajuntament en ple, en sessió celebrada el dia 12 de febrer de 1986, i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari, durant el qual es va presentar una al·legació, que l'Ajuntament en ple, en sessió celebrada el dia 9 de maig de 1986, va desestimar i, en conseqüència, va acordar aprovar definitivament l'esmentat projecte.

Així mateix, figura a l'expedient la certificació acreditativa que la Comissió Provincial d'Urbanisme del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, en sessió del dia 18 de juny de 1986, va acordar donar-se per assabentada de l'aprovació definitiva del dit projecte.

Figura també a l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que va ser aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia 9 de gener de 1987, i també s'hi va acordar exposar al públic l'esmentada relació, i en conseqüència, l'inici de l'expedient expropiatori.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que durant el termini d'exposició pública de l'esmentada relació es van presentar al·legacions dels afectats que el Ple de la Corporació, en data 12 de març de 1987, va acordar estimar i, per tant, aprovar definitivament l'esmentada relació.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que els béns i els drets afectats pel projecte esmentat estan qualificats per les normes subsidiàries de planejament de Font-rubí de xarxa viària general i xarxa viària local.

Per últim, figura a l'expedient la memòria justificativa de la urgència que motiva la petició de la declaració d'ocupació urgent dels béns afectats pel Projecte "Urbanització de Guardiola" i que es fonamenta en el fet que és de suma importància el construir el passeig de vianants al lateral de la BP-2126 i l'adequació de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR