DECRET 185/1987, de 19 de maig, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Gavà, dels terrenys afectats pel Projecte de construcció d'un parc de bombers a Gavà.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Gavà ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de construcció d'un parc de bombers, expedient que tramet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 27 de novembre de 1986, i es va acordar en l'esmentada sessió la reglamentària exposició al públic, i també formular la llista de béns i drets afectats per l'esmentat Projecte.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat Projecte i la llista de béns i drets afectats van ser exposats al públic pel termini reglamentari, sense que s'hagi presentat cap al·legació en aquest respecte.

Així mateix, figura a l'expedient l'informe de la Corporació Metropolitana de Barcelona, en el qual es fa constar que el Projecte de construcció d'un parc de bombers, pel que fa a l'emplaçament, s'adequa a les previsions del Pla General Metropolità, que qualifica els terrenys afectats com a "sistema per a serveis tècnics, clau 4".

L'Ajuntament, en sessió plenària de dia 29 de gener de 1987, va acordar aprovar definitivament l'esmentat Projecte, aprovar definitivament la llista de béns i drets abans esmentada i iniciar l'expedient d'expropiació forçosa dels terrenys necessaris per poder dur a terme les obres esmentades.

Finalment, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en la importància que té la urgent construcció d'aquest parc de bombers, atès que per la seva naturalesa ha d'assolir la seguretat, la prevenció i la protecció de les persones, dels patrimonis públics i privats, tot això amb el suport del fet que l'àmbit territorial d'aquest parc afecta cinc municipis i cobreix gran part del delta occidental del riu Llobregat i del massís del Garraf, en els quals hi ha una gran...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR