DECRET 175/1988, d'11 de juliol, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, dels béns i els drets afectats pel Projecte d'ampliació del col·lector de la Riera Blanca II, fase, als termes municipals de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'ampliació del col·lector de la Riera Blanca, II fase, als termes municipals de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres fou aprovat inicialment pel Consell Metropolità, en sessió del dia 29 d'octubre de 1987, i es va acordar en la sessió esmentada la reglamentària exposició al públic i la seva aprovació definitiva, cas que no es presenti cap al·legació.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari i que durant aquest es va presentar un escrit per part de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, que va donar lloc a diverses concrecions tècniques, per la qual cosa el Consell Metropolità, en sessió del dia 28 de gener de 1988, va acordar aprovar definitivament el projecte esmentat, formular la corresponent relació de béns i drets afectats i exposar-la al públic pel termini reglamentari.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va acordar emetre l'informe favorable del projecte esmentat i també va emetre una certificació justificativa de les circumstàncies que motiven la petició de la declaració d'urgent ocupació dels béns i els drets necessaris per tal d'executar el projecte esmentat.

Figura també a l'expedient la relació dels béns i drets concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser exposada a informació pública pel termini reglamentari i durant el qual es van presentar diverses al·legacions.

La Comissió de Govern de l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, en sessió de dia 19 de maig de 1988, va acordar aprovar definitivament la relació de propietaris i la descripció dels béns i els drets afectats, amb les rectificacions que figuren en l'informe tècnic que consta a l'expedient i, en conseqüència, va acordar l'inici de l'expedient expropiatori per a l'execució del susdit projecte.

Per últim, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR