DECRET 26/1988, de 29 de gener, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament d'Olot, dels béns afectats pel Projecte de Col·lector Morrot-sud.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament d'Olot ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte de Col·lector Morrot-sud, expedient que tramet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent la dita ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment pel Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 16 d'agost de 1984, i s'hi va acordar la reglamentària exposició al públic pel termini de 15 dies.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat projecte va ser exposat al públic pel termini reglamentari en què es va presentar una al·legació que va ser desestimada, per la qual cosa el Ple de l'Ajuntament d'Olot, en sessió de 31 d'octubre de 1984, va acordar aprovar-lo definitivament i trametre'n un exemplar als Serveis d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya a Girona, els quals van emetre informe favorable.

Així mateix, s'acredita mitjançant certificació de la Secció de Sanejament Ambiental de la Delegació Territorial a Girona del Departament de Sanitat i Seguretat Social que ha esmentat favorablement sobre el projecte.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser aprovada inicialment pel Ple de la Corporació en sessió del dia 17 d'abril de 1986, i també es va acordar iniciar l'expedient expropiatori i exposar l'esmentada relació a informació pública durant el termini de 15 dies, durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa va quedar aprovada definitivament, en sessió plenària de dia 21 de gener de 1988.

Figura a l'expedient la certificació acreditativa que la finca afectada per l'esmentat projecte està qualificada com a zona de dotacions i xarxa viària.

Per últim, figura en l'expedient la Memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que un important sector de la població que inclou el grup d'habitatges Morrot-26, en no poder evacuar els residus orgànics i les aigües residuals a cap col·lector, es troba en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR