DECRET 175/1989, de 3 de juliol, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Ajuntament d'Olot (Garrotxa) dels béns i els drets afectats pel projecte d'urbanització del barri de l'Hostal del Sol, 1ª fase.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament d'Olot ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres d'instal·lació d'una estació de bombeig i canalització de les aigües residuals, obres incloses en el projecte d'urbanització del barri de l'Hostal del Sol, 1ª fase. Mitjançant aquest expedient se sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte va ser aprovat inicialment pel Ple de l'Ajuntament en sessió de 20 de març de 1986, sessió en què es va acordar la seva reglamentària exposició al públic. Durant l'exposició al públic no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa el projecte esmentat va ser aprovat definitivament per la corporació en sessió de 17 de juliol de 1986. Contra aquesta aprovació es va presentar un recurs de reposició que el Ple de la corporació, en data de 20 de novembre de 1986, va estimar parcialment; i, en conseqüència, en aquest Ple es va acordar retrotreure l'expedient a la seva fase d'aprovació inicial i nova exposició pública.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que el projecte esmentat va ser exposat al públic novament, pel termini reglamentari, i que durant aquest no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa el Ple de la corporació, en sessió de 19 de febrer de 1987, va acordar aprovar definitivament el dit projecte.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Comissió d'Urbanisme de Girona del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va donar la seva conformitat al projecte esmentat en sessió de 17 d'octubre de 1986.

També s'acredita, mitjançant certificació, que l'arquitecte municipal ha emès un informe relatiu a la necesitat urgent i imprescindible d'ocupar els béns afectats per l'execució de les obres d'emplaçament de l'estació de bombeig i el traçat del col·lector per tal d'evacuar aigües residuals, atés que, per la topografia i el relleu del terreny, la proximitat de la riera de Riudaura i la no-disponibilitat d'altre sòl urbà qualificat, no hi ha cap alternativa d'emplaçament que permeti una ocupació diferent a la que se sol·licita; i atès que la seva instal·lació no altera la possible utilitat actual de la finca.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, relació que va ser aprovada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR