ORDRE IRP/558/2010, de 23 de novembre, per la qual es regula la variant de la loteria Binjocs que es comercialitza amb el nom 'Stone Bingo'.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/558/2010, de 23 de novembre, per la qual es regula la variant de la loteria Binjocs que es comercialitza amb el nom "Stone Bingo".

El Reglament de la loteria denominada Binjocs, aprovat mitjançant Decret 99/2010, de 27 de juliol, en l'article 6 preveu que aquesta loteria pugui desenvolupar-se a partir d'una multiplicitat de variants de joc, atenent a diferents formes de participació, diferents probabilitats i diferents formats de bitllet, entre altres.

La disposició final primera de l'esmentat Decret faculta la persona titular del Departament competent en matèria de joc i apostes per regular, mitjançant ordre que s'ha de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , les especificacions concretes de cada variant d'aquesta loteria proposades pel Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Atesa l'Ordre IRP/415/2010, de 5 d'agost, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs;

Per tant, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m'atribueix la disposició final primera del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la regulació de la variant de la loteria Binjocs comercialitzada amb el nom de “Stone Bingo“.

Article 2

Forma de participació

La variant objecte d'aquesta Ordre és de participació individual. Hi ha una única persona participant per a cada sorteig.

Article 3

Característiques del bitllet

3.1 Cada bitllet està configurat per vint-i-cinc caselles, disposades en forma de matriu de cinc files per cinc columnes.

3.2 Totes les caselles tenen un número inscrit, que es comprèn d'entre l'u i el setanta-cinc.

3.3 Dintre d'un mateix bitllet no hi pot haver cap número repetit.

Article 4

Preu del bitllet

El preu de cada bitllet és de 0,20 euros.

Article 5

Característiques del sorteig

5.1 Les persones jugadores sol·liciten, a través del terminal de joc, la realització d'un sorteig per part del sistema informàtic de control de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, el qual s'efectua immediatament després d'aquesta petició.

5.2 En cada sorteig se seleccionen trenta números, d'entre l'u i el setanta-cinc, ambdós inclosos.

Article 6

Participació en els sorteigs

6.1 Les persones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR