ORDRE IRP/262/2007, de 19 de juliol, que regula la variant de la loteria Binjocs denominada 'Bingo Estrella'.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/262/2007, de 19 de juliol, que regula la variant de la loteria Binjocs denominada "Bingo Estrella".

L'article 2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs preveu que aquesta loteria pugui desenvolupar-se a partir d'una multiplicitat de variants de joc, atenent a diferents formes de participació, diferents probabilitats i diferents formats de bitllet, entre d'altres.

L'apartat 2 del mateix article 2, exigeix que, abans de la seva comercialització, les característiques de cada variant siguin aprovades, amb la proposta prèvia del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, per ordre de la persona titular del Departament competent en matèria de joc i apostes, que ha de ser publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Ateses l'Ordre INT/523/2006, de 10 de novembre, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs, i l'Ordre INT/530/2006, de 13 de novembre, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic;

Atesa la proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ús de les atribucions que em confereix l'article 2.2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la regulació de la variant de la loteria Binjocs comercialitzada amb el nom comercial de .Bingo Estrella. (Bingo Star).

Article 2

Forma de participació

La variant .Bingo Estrella. és de participació individual. Hi ha una única persona participant per cada sorteig.

Article 3

Característiques del bitllet

3.1 Cada bitllet està configurat per vint-i-cinc caselles, disposades en forma de matriu de cinc files per cinc columnes.

3.2 Totes les caselles, menys la casella central, tenen un número inscrit, que es comprèn d'entre l'u i el setanta-cinc.

3.3 Dintre d'un mateix bitllet no hi pot haver cap número repetit.

Article 4

Preu del bitllet

4.1 El preu de cada bitllet a la variant .Bingo Estrella. és de 0,20 euros, 0,40 euros, 0,60 euros, 0,80 euros i d'1 euro, a elecció de la persona jugadora.

4.2 El preu del bitllet escollit per la persona jugadora ha de ser el mateix per tots els bitllets que participin en un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR