ACORD 116/2012, de 18 de juliol, pel qual es nomena la senyora Núria Corrales Vicens personal eventual de col·laboració dels membres del Consell, adscrita al conseller senyor Daniel Sirera i Bellés.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord

—1 Els articles 15 i 18 de l’Estatut orgànic i de funcionament del Consell, aprovat per l’Acord 3/2001, de 28 de febrer, preveuen la creació de llocs de treball de caràcter eventual, amb funcions d’assistència puntual o permanent als membres del Consell en les matèries pròpies de llur àmbit de responsabilitat amb els components de confiança, dedicació i confidencialitat que són propis dels llocs de treball del personal eventual.

—2 El Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, mitjançant l’Acord 191/2011, de 21 de desembre, va aprovar la refosa de la vigent relació de llocs de treball del personal laboral, funcionari i eventual, que es va publicar essent publicada en elal Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6035, de 30 de desembre de 2011.

—3 Per l’Acord 17/2011, de 23 de febrer, del Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, es va nomenar la senyora Núria Corrales Vicens personal eventual col·laborador del/de la secretari/ària general. Posteriorment, per l’Acord 62/2011, de 27 d’abril, del Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, se la va ’adscriure, amb caràcter temporal, al Gabinet de la Presidència.

—4 El 9 de juliol de 2012, per la Resolució 658/IX, de 4 de juliol de 2012, el Parlament de Catalunya elegeix el senyor Daniel Sirera i Bellés com a nou membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i se’n publica , essent publicat el seu nomenament en elal Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6166, de 9 de juliol de 2012.

De conformitat amb el que disposa disposen...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR