ORDRE SLT/588/2010, de 26 de novembre, per la qual es prorroga la vigència del Programa per al desenvolupament del diagnòstic per la imatge.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/588/2010, de 26 de novembre, per la qual es prorroga la vigència del Programa per al desenvolupament del diagnòstic per la imatge.

En virtut de l'Ordre SLT/374/2008, de 24 de juliol (DOGC núm. 5187, de 4.8.2008), es va crear el Programa per al desenvolupament del diagnòstic per la imatge adscrit a la Direcció General de Planificació i Avaluació del Departament de Salut amb la finalitat d'impulsar, planificar, coordinar i avaluar les actuacions a dur a terme per al desenvolupament i l'ús adequat i eficient de les tècniques de diagnòstic per la imatge, com a eina fonamental per a la millora de la qualitat de l'atenció sanitària, en el marc de l'estratègia de desplegament de la xarxa d'imatge mèdica digital de Catalunya.

El programa té com a objectius millorar l'accessibilitat de la ciutadania al diagnòstic mitjançant la imatge mèdica digital, afavorir l'ús adequat del diagnòstic de la imatge, sota criteris de qualitat, seguretat i eficiència, fomentar mesures de coordinació i promoure la cooperació entre els diferents centres i institucions sanitàries en la utilització d'aquestes tècniques diagnòstiques i potenciar el desenvolupament de sistemes d'informació en l'àmbit del diagnòstic per la imatge.

L'article 12 de l'esmentada Ordre SLT/374/2008, de 24 de juliol, preveu que el termini de vigència del Programa per al desenvolupament del diagnòstic per la imatge finalitza el 31 de desembre de 2009, sens perjudici de la possibilitat de pròrroga justificada en el procés d'assoliment dels seus objectius. Mitjançant l'Ordre SLT/22/2009, de 21 de desembre (DOGC núm. 5553, de 26.1.2010) es va prorrogar la vigència del Programa fins al 31 de desembre de 2010.

Com a continuació de les accions desenvolupades fins a l'actualitat en el marc del Programa, cal dissenyar el sistema d'informació adaptat al nou context de digitalització total de la imatge mèdica, com també...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR