ORDRE SLT/26/2006, de 27 de gener, per la qual es prorroga la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, i s'amplia el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/26/2006, de 27 de gener, per la qual es prorroga la vigència de la prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, i s'amplia el seu abast territorial a nous àmbits geogràfics.

L'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer (DOGC núm. 4084, de 4.3.2004), amb l'objecte d'establir una actuació coordinada de totes les entitats proveïdores per assolir una prestació integral dels serveis que demani la població en determinats àmbits geogràfics, estableix una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional. Aquesta Ordre va preveure que la vigència de la prova pilot s'estengués fins al 31 de desembre de 2005.

L'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, ha estat modificada per l'Ordre SLT/320/2005, de 7 de juliol, per la qual s'ha ampliat el seu abast territorial a sis nous àmbits geogràfics.

Els resultats de l'avaluació de la prova pilot, així com l'actual procés de descentralització del sistema sanitari públic, que està orientat a la integració de nivells assistencials i a garantir la continuïtat assistencial, han fet que actualment sigui necessari ampliar la vigència temporal de l'esmentada prova pilot i estendre novament el seu abast territorial a altres àmbits geogràfics.

Per tot això, d'acord amb les competències que tinc conferides,

Ordeno:

Article 1

Es prorroga fins al 31 de desembre de 2006 la vigència de la prova pilot regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer.

Article 2

L'àmbit geogràfic d'aplicació de la prova pilot regulada per l'Ordre SSS/38/2004, de 20 de febrer, per la qual s'estableix una prova pilot per a la implantació d'un sistema de compra de serveis de base poblacional, s'amplia amb els àmbits geogràfics següents:

  1. Alt Urgell, que comprèn els municipis següents: Alàs i Cerc, Arsèguel, Bassella, Cabó, Cava, Coll de Nargó, Estamariu, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixén, Lles de Cerdanya, Montellà i Martinet, Montferrer i Castellbò, Odèn (només nucli de Valldan), Oliana, Organyà, Peramola, el Pont de Bar, Ribera d'Urgellet, la Seu d'Urgell, les Valls d'Aguilar, les Valls de Valira i la Vansa i Fórnols.

  2. Pallars Jussà - Pallars Sobirà, que comprèn els municipis següents: Abella de la Conca, Alins, Alt Àneu, Baix Pallars, Castell de Mur, Conca de Dalt, Espot, Esterri d'Àneu, Esterri de Cardós, Farrera, Gavet de la Conca, la Guingueta d'Àneu, Isona i Conca Dellà, Lladorre, Llavorsí, Llimiana, la Pobla de Segur, Rialp, Salàs de Pallars, Sant Esteve de la Sarga, Sarroca de Bellera, Senterada, Soriguera, Sort, Talarn, Tírvia, la Torre de Cabdella, Tremp i Vall de Cardós.

  3. Alt Camp i la Conca de Barberà, que comprèn els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR